Cover yourself in your smile and nobody will never know

If everybody would just understand how i feel. If they would just understand how they are supposed to do, without me telling them. I´m just so empty of worlds, it feels hopeless but i know that everything will be alright again, i just need some time to think and to be taken care of, i need to hear how much i mean to them i a need someone to be there for me. You have to go trough the lows to be able to get to the ups... that life and that´s what it´s about... i just hope that you will understand

Sandra Freij » Perfect » 1

Do what you want, follow your heart

Idag kommer jag inte hinna blogga mer än det här tror jag, vi har så otroligt mycket läxor nu men jag ska försöka ta tag i det mesta idag. Det var en riktigt lång dag i skolan idag och efter skolan tränade jag och Bea så vi kom hem jättesent. Nu sitter jag här med matten och snart ska jag nog gå och äta, hörs senare
Lisa Lindqwister » Hunky Dory » 6
lundlund


FiveSixSevenEight

Nu är jag hemma, det blev en del shopping faktiskt! Får se om jag lägger ut bilder sen på det vet inte om någon är intresserad?... Nu ska jag plugga och sen funderar jag på att kolla på en film är riktigt trött så jag går nog och lägger mig tidigt idag... eller jag kan ju försöka ialafall...

Jonas Hallberg » Plaza Magazine » 6
lundlund

I feel like i´m upside down

Nu sitter jag här och väntar på att Bea ska bli klar. Sov hos henne inatt så igår kväll lagade vi tacos och kollade på lite filmer, myisgt som vanligt. Idag ska hon följa med till Gränby centrum och shoppa så det blir roligt, hoppas bara att jag hittar något men nu har jag faktiskt skrivit en lista på vad jag ska kolla efter så förhoppningsvis blir det lite lättare då.

Nu är nog Bea snart klar så jag ska packa ihop mina saker och sen ska vi sätta oss på våra cyklar och cykla hem till mig i spöregnet... hmm... 

Don´t tell me you´re sorry cause you´re not

Godmorgon! Gick precis upp så nu sitter jag här och väntar på att brödet (vi har en sån där bakmaskin) ska bli klart så att jag kan gå och äta frukost. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra hela dagen idag men jag skulle vilja åka och shoppa nått under helgen så vi får väl se om det blir idag eller imorgon. Ikväll ska jag iallafall till Bea om det nu blev bestämt? Vi får väl se! Nu ska jag gå och leta upp min kamera som jag inte har en aning om vart den är :S.

Marina Kereklidou » Lindex » 3
lundlund

Everything I do Is making me more confused

Har så mycket funderingar på allt...vad ska jag göra "när jag blir stor" och allt sånt. Det känns som att det är så lång tid kvar innan jag behöver tänka på nått sånt men det är egentligen bara 2 år nu, tiden går så fort, nästan lite läskigt. Jag har alltid, eller ja inte alltid, men nu de senaste åren velat jobbat med något roligt och då menar jag sådan som har med smink, hår, mode. kläder och allt sånt att göra, jag vill inte sitta på ett kontor någonstans och knappa in siffror, jag vill göra något kreativt, jag vill göra något som jag verkligen är passionerad av något som jag kommer trivas med och något som jag tycker är roligt för stunden, jag kommer med all säkerhet inte vilja hålla på med något sådant i hela livet men jag tror nog att jag kommer tycka det är roligt när jag går ut gymnasiet och jag ska göra allt jag kan för att kunna jobba med något sånt.
För att jag ska orka ta mig igenom gymnasiet nu måste jag nästan börja tänka på sånt här annars känns det som att jag pluggar som en galning för ingenting alls, vaddå, skulle jag kunna få ett roligt jobb? Jag skulle ju aldrig kunna få jobb på någon modetidning eller jobba med något sånt, ja menar varför skulle det hända mig, det är sådan sak som händer andra inte en själv. Men när jag tänker på det så är det kanske värt att försöka iallafall och jag har redan förstått att just inom de kategorierna kanske det inte finns så mycket jobb här i Sverige men en del av mitt mål är faktiskt att komma bort härifrån. Som det ser ut just nu vill jag åka till USA när jag tar studenten och vara där ett år som AuPair samtidigt som jag kanske läser en kurs där, det vore hur kul som helst. Jag förstår att ingen direkt kommer vara intresserad av att läsa det här men just det här inlägget skriver jag för min skull och ingen annans, jag måste få skriva av mig lite. Det här är en sån kväll där jag känner en riktig ångest, varför valde jag inte ett program som har med något inom sånt som intresserar mig att göra, varför valde jag egentligen samhäll? Men samtidigt tänker jag ändå att det var rätt val eftersom att jag inte vet vad jag vill göra och hur länge jag isåfall vill göra det Aja nu ska jag inte babbla mer men jag ville somsagt bara få skriva av mig lite...

Black and white

Nu har jag precis vaknat, känns skönt att få sova ut lite. Nu ska jag fixa ordning mig och eftersom jag har så gott om tid nu tänkte jag nästan prova att göra en sminkning och typ lägga ut bilder och så hur man gör senare men eftersom jag inte har någon kamera för tillfället (nej, inte ens min mobil, den har pajjat) så blir det lite svårt... Men det får väl bli en annan gång istället. Nej nu ska jag fixa ordning mig!

Lisa Lindqwister » Hunky Dory » 3
lundlund

Can I find a way to be every part of me

Jag passade på att göra allt tråkigt/jobbigt på en gång så nu har jag pluggat, städat mitt rum och städat badrummet. Det känns riktigt skönt att ha allt sånt gjort nu men jag funderar nästan på att plugga lite mer så att det blir mindre att göra i helgen sen ska jag även hinna med att kolla på True Blood (missade det igår).

Den här skoldagen har varit riktigt jobbig, gick till fyra och det var massa jobbiga lektioner så nu är jag dödstrött, haha jag somnade till och med till när jag skulle läsa en bok till engelskan, det var helt omöjligt att hålla ögonen öppna. Jag har kommit på att man alltid är sådär jättetrött så att om man skulle lägga sig ner och blunda så skulle man somna på en gång, när det verkligen inte går att vara vaken men när man väl ska lägga sig och sova så är man pigg eller iallafall inte tillräckligt trött för att det ska bli så. Jag vet inte om ni fattar vad jag menar för det är lite svårt att förklara menmen.

Imorgon har jag  iallafall sovmorgon till 10.15 så jag hinner säkert blogga något innan jag åker för sen får jag inte datorn förns 4/5 imorgon.

Nu ska jag gå och göra lite nytta.


More than a lovesong

Jag saknar faktiskt att blogga, även fast det ibland känns jobbigt så är det så skönt att bara få skriva av sig. Jag ska därför försöka skriva lite varje dag iallafall men vissa dagar blir det säkert undantag. Det jag kommer skriva om kommer variera ibland kanske lite om smink ibland mode ibland bara vad jag gör, det beror helt på hur jag känner.

Idag var jag iallfall i skolan (en låååång dag) och hade psykologi, italienska, spanska och svenska en helt okej dag faktiskt även fast det alltid är jobbigt att gå i skolan. När jag slutade så tränade jag och Bea ett tag, kan inte säga att det var riktig hårdkörning men jag tycker det är en bra början iallafall och huvudsaken är att vi faktiskt tränade. När jag kom hem gjorde jag inte så jättemycket har mest suttit och kollat lite på datorn men jag var även ute och hämtade lite papper från mamma som kom förbi (är hos pappa nu) och sen gick jag ner till gymmet för att lämna in dom men hon som stod i kassan skulle åka vilken sekund som helst och den andra satt upptagen i ett möte så jag får helt enkelt komma tillbaka igen om ca. en halvtimme men det är inte direkt någon fara då jag bor max 100 meter därifrån! Nu ska jag ta tag i lite italienska läxor så att jag har det gjort nu på en gång istället för att skjuta upp.

Sofie Dillon » S Magazine » 4
lundlund

Life´s a rainbow

Nu är första skoldagen den här veckan avklarad och det var en riktigt skön dag, jag hade historia på morgonen i ca en halvtimme (första lektionen så vi gick bara igenom betygskriterier) och efter det gick jag, Bea och Rebecca upp på stan och sen åt vi lunch på Via Elefanten efter det gick vi tillbaka till skolan och då fick jag reda på att jag inte hade nån spanska men jag fick ändå lov att vänta kvar eftersom vi skulle ha en träff med vår mentor men sen fick jag även reda på att den också var intställd så jag slutade vid ungefär halv tio idag!!! Riktigt skönt och imorgon slutar jag kvar över tio för då har jag bara historia på morgonen, känns som en riktigt bra start på den här veckan.

Juste på stan köpte jag ett saltspray från phc som det var kampanj på så jag hoppas att den är bra!
Nu ska jag plugga lite så att jag har det gjort!


We don’t have time left to regret

Igår var jag på tjejmiddag hos Bea och trots lite tråkigheter lyckades vi få det rätt trevligt! Både jag och Sandra sov över där men jag åkte hem rätt tidigt då jag skulle åka till Barkaby med familjen, jag köpte inte så jättemycket men fick iallafall med mig en tröja, tights och ett armband men jag funderar starkt på en "skjorta/blus" på H&M och den omtalade skinnjackan så jag får se om jag köper något imorgon då vi ska in till Västerås på kvällen.

Jag är riktigt trött då jag inte sov så jättelänge så det blir nog en riktigt lugn kväll med film tänkte jag! Imorgon är sista sommarlovsdagen för på tisdag är det dags för skola igen, tråkigt nog...  men jag ska verkligen göra mitt bästa för att inte tänka på det utan ta vara på den sista tiden nu.

Det känns bara som om jag babblar på här så det är nog dags att avsluta inlägget innan det blir fullkomligt oläsligt.


(skinnjackan)

All About Lauren Conrad

Nu har jag gjort en blogg om Lauren Conrad, kanske inte därför kommer använda denna blogg så jättemycket men isåfall blir det mest "dagboksliknande" där jag skriver vad jag gjort när jag känner för det!

Här är bloggen

The sun is rising

Vi mötte även upp Jossan på badstranden, det var jätteroligt att träffas för det var ett litet tag sen. Just nu är Patricia här och hon ska sova över för imorgon bitti åker vi och badar på äventyrsbad! Nej nu ska jag vara lite social ville bara uppdatera lite.

NIONDEAUGUSTI

Nu har jag slutat jobba och har iallafall en ledig vecka innan skolan börjar. Idag bär det av till badstranden för bad och sol då följer även Patricia med! Bloggar säkert mer när jag kommer hem men nu ska jag packa ihop och sen ska vi åka

What goes around comes around

Oj det var ett tag sen jag bloggade sist, men nu är det sista jobbveckan jag har framför mig så efter det borde jag bli lite bättre på det. 

Igår var jag och Bea i Uppsala och shoppade så jag fick med mig massa välbehövliga saker hem! Idag bär det nog av till en klippa med sol och bad men vi får se hur det blir. 

RSS 2.0