You should never ask why incase you don´t get the answer you´re hoping for

Jag vet att jag inte bloggat så mycket nu men när väl är soligt och fint ute så sitter jag helst inte vid datorn. Idag har jag iallafall firat mamma på morsdag (åkte till henne eftersom jag är hos pappa nu) ,solat lite på förmiddagen och på eftermiddagen åkte vi iväg till farmor och fikade lite och så har jag plockat ordning på mitt rum och bäddat rent sängen så det ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig när man duschat innan!

Igår bestod större delen av dagen till solande men på kvällen så kom några stycken hit och så grillade vi och hade det trevligt. Den här helgen har med andra ord varit väldigt lugn och skön men imorgon är det skola och på ett sätt så längtar jag faktiskt för jag vill bara att den här veckan ska ta slut så att jag får åka iväg till Spanien! Nu är det liksom bara 9 dagar kvar!!
Den här skolveckan kommer nog bli väldigt lugn och skön och säkert en del inställda lektioner (kan man ju hoppas iallafall) och på fredag är vi ju lediga så då är det bara att tvätta och packa.

Oj vad långt det här blev, hoppas det är någon som orkade läsa isåfall, credit till den. Nu ska jag nog hoppa in i duschen, och senare ska jag nog bara ta det lite lugnt framför tv:n och blogga lite mer såklart, men ikväll ska jag komma i säng tidigt så att jag är utvilad imorgon!
Marcus Ohlsson » Velvet » 6
lundlund


Everybody does the same shit over and over again

Jag har inte gjort så mycket idag, mest bara suttit ute och njutit av solen! Så nu funderar jag på att lägga mig och kolla lite på tv och äta min annanas! Jag kommer försöka blogga lite mer imorgon men jag vill mest bara ta det lugnt nu i helgen och passa på att vara ute när det är så fint väder!

It´s you and me together

Nu är jag hemma igen! Det är ju helt sjukt vad fint väder det är ute, känner inte direkt för att sitta framför datorn just nu men jag väntar på att vi ska åka iväg och handla. Jag ska försöka blogga lite mer sen ikväll. Nu lyssnar jag på Fly with me av Jonas Brothers och den är riktigt bra!!


Forever and always


lundlund


Nu är jag hemma hos Bea, var hemma hos mig lite efter skolan och packade eftersom jag ska till pappa imorn. Men idag ska jag ju somsagt sova hos Bea så det lär nog inte bli nått mer bloggande förns när jag kommer till pappa imorn. Nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men inatt ska vi iallafall sitta uppe och kolla på Jonas Brothers live chat!

Ha det så bra!

Flowery


Söta blommiga klänningar från topshop vilken ärdin favorit? jag gillar den första bäst tror jag.

Vanessa Hudgens


Vanessa är en sån som kan klä sig i ett vitt linne och jeans men ändå få alla avundas hennes stil!

The way i loved you

Nu är jag klar med spanskan.... fast nu måste jag nästan ta och lägga mig så att jag orkar upp imorgon, är nämligen jättetrött. Tyvärr så kommer det nog inte bli så mycket mer bloggande förns på fredag (om jag inte hinner blogga imorgon innan skolan).

Jag vet att jag är en kass bloggare men jag kan helt enkelt inte prioritera bloggen före sömn och skolarbete....

Gotta find you

Förlåt för att jag inte bloggar något men jag har faktiskt inte tid att vara kreativ just nu och fixa med kollage och grejer, jag ska både städa, laga mat, packa och plugga till prov. Tyvärr så får bloggen bli bortprioriterad just nu men jag lovar att blogga såfort jag har tid över!
Imorgon så ska jag sova hos Bea för på fredag ska klassen ut och typ ha lite geografi och kolla på saker.

Ne nu måste jag fortsätta laga mat.

Forever young

Oscar Falk » PLAZA » 1

bild: lundlund

Nu är jag hemma från skolan, förlåt för att det inte blev något inlägg imorse men jag kände att jag behövde sova ut lite. Nu ska jag sätta igång med städningen och sen är det plugg som gäller, men  någon paus lär jag ju ta och då gör jag lite inlägg!

That's what its all about

http://images.dailyradar.com/media/uploads/showhype/photos_large/2008/05/22/Desperate_Housewives.jpg

Sitter och kollar på Desperate Housewifes nu och sen ska jag nog plugga lite mer spanska så jag tror inte att det blir något mer bloggande ikväll, men jag har sovmorgon imorgon så jag hinner blogga lite då!

Jimmy Choo ooh



Lauren Conrad


Jag älskar LC´s stil hon klär sig alltid fint och den här outfiten är inte ett undantag.

Catch me if you can

Calle Stoltz » Glamour » 5
bild: lundlund

Nu är jag hemma från skolan! Vi fick sluta lite tidigare iallafall, så nu tänkte jag sätta mig och kolla på Stylista och Gossip Girl som jag har inspelat, sen ikväll måste jag plugga lite men jag ska även försöka blogg en del!

In school

Just nu sitter jag i datasalen i skolan och ska jobba samhäll, ville bara skriva för imorse när jag skulle logga in fungerade det inte men jag slutar vid 4 idag så då bloggar jag mer!

What a beautiful day


tee - bbook kavaj och väska - topshop shorts - lagarconne skor - asos

Det här inlägget får bli det sista för idag men jag bloggar imorgon bitti när jag vaknar.

Just turn around

Nu har huvudvärken gått över litegrann iallafall så nu måste jag sätta mig och jobba med ett arbete till samhällen som jag gör tillsammans med Bea och Emma som tydligen ska vara klart imorn... och vi har inte ens börjat... känns lite jobbigt men det får lov att ordna sig ändå.

Jag kanske inte är världens bästa bloggerska idag men så får det bli. Men jag ska göra vad jag kan för att iallafall få in nått inlägg mer idag!

Jag kan ju iallafall lägga ut en bild på Beyonce som har väldigt fina kläder på sig!

Beyonce

...

Jag har någonså  fruktansvärd huvudvärk, jag kan knappt ha ögona öppna, jättehemskt är det ville bara säga det iallafall för jag kan inte blogga nått just nu men ja gör det såfort det blir bättre

090525




Idag hade jag på mig jeanstights från lindex, randig tröja från VILA, mina nya gladiatorsandaler från skopunkten och ett armand som jag fått i present.

Do you really trust me...

Sandra Freij » Perfect » 1
bild:lundlund


Nu har jag precis kommit hem från skolan vi fick sluta tidigare! Vädret nu är ju hur fint som helst, känns som sommar. Nu ska jag ladda över lite bilder så kommer en outfit snart upp! Sen måste jag faktiskt plugga och städa lite idag.... tråkigt nog men det är väl nästan lika bra att jag får det gjort!

Miley Cyrus


Miley klär sig väldigt snyggt och så som hon är klädd på den här bilden vill ja gå runt i sommar. Nu ska jag fixa ordning mig inför skolan.

Tacktacktack

Åhh gick nyss in på ellinoraks blogg och såg att jag blev veckans blog, helt otroligt tack så jättejättemycket! Besökarna har redan stigit jättemycket och jag hoppas att många av er stannar kvar! Ge gärna tips på saker om det är något ni vill att jag ska blogga om eller så!

090524


shorts - gina tricot  randig tröja - lindex  vitt linne - JC  skor- skopunkten   ring-H&M

Something new


Det här var alltså det som fick följa med hem idag, precis vad jag behöver! Gladiatorsandalerna är såå sköna gick runt i dom när dom andra spelade golf och jag blev förvånad över hur sköna dom var! Nu är det Gossip Girl som gäller, slut på reklamen, snart kommer bilder upp på dagens outfit

Life goes on

Nu är jag hemma, haha det tog ett tag.
När jag kom hem från Bea så åkte vi direkt iväg till Barkaby för att min lillasyster som vill börja spela golf skulle köpa lite klubbor och sånt och så gick vi runt i lite affärer och efter det åkte vi till ett ställe där dom spelade lite golf och tillslut lyckades dom få även mig att spela lite och det gick tydligen bra fast det är inte direkt nått för mig...

Jag lägger snart upp bilder på lite nytt som jag fick med mig hem!

Home Sweet Home

Nu har vi precis ätit frukost så ja ska packa ihop mina saker och så och sen åker jag hem, bloggar mer då!

From Nelly


Massa snygga skor finns det på nelly, här är några stycken men det finns en hel del fler!

Mina favoriter är de två översta måste jag nog säga, trist att de ska vara så dyra bara annars hade de lätt hamnat hemma i min garderob!

They lies might just slip

Bea och jag har precis ätit och nu sitter vi här och kollar på inspelade robinson, för vi åkte in till stan och kollade på "En natt på museet 2" som var jättebra! Nu ikväll ska vi nog bara ta det lugnt och så ska jag försöka slänga in lite fler inlägg! Tack för alla kommentarer föresten!

Wish of today



blus och jeans- la garconne skor - nelly

Missade styleista förra veckan så jag såg reprisen idag och imorgon går nästa del. Något säger mig att det kommer bli ett favoritprogram...
Nu måste jag plugga... mindre kul...

Which one?





Jag blir alltid lika inspirerad av Laurens frisyrer, och har valt ut 12 olika frisyrer.

 Vilken är din favorit?

The style off...


http://3.bp.blogspot.com/_SOCfXiPDCeY/SZ8sSWWk_lI/AAAAAAAABgw/8rTWdh9mEkI/s400/Olivia+Palermo.jpg
Olivia från The City klär sig väldigt fint så jag gjorde ett litet inspirationskollage med en del olika outfits.

 Jag gillar hennes blandade stil som påminner mig ganska mycket om Blair´s i Gossip Girl.

Can´t come down

Calle Stoltz » Café, Carolina Gynning » 1
                     bild: lundlund    fotograf: Calle Stoltz



Just nu sitter jag och Bea här med våra datorer och kollar lite på tv, men senare idag måste jag plugga till mitt spanskaprov nästa vecka.... annars får jag se vad vi hittar på.

Snart är det en ny vecka vilket betyder att det är ännu mindre dagar kvar tills vi åker till Spanien! Nu börjar det verkligen närma sig!
Nej, nu ska vi ner och fixa ihop lite frukost.

Ha det så bra!

A wish


Fly with me

Andreas Johansson » GLAMOUR » 1

lundlund

Bea och jag har precis ätit upp våran goda mat som vi lagat helt själva! Det verkar inte gå så mycket bra på tv ikväll så vi får väl se vad vi hittar på! Bloggar nog mer senare!

Steal the look of....

 
armband - (guldigt) H&M (svart) lagarconne  skärp - nelly   uppvikta jeans - topshop   linne - lagarconne    clutch - lagarconne   skor-  bianco   halsband- forever 21

Let your inner beauty shine through

Sandra Freij » Lula » 3
                                                 bild: lundlund fotograf: Sandra Freij



Fortfarande lika trist väder ute... kan det inte passa på att vara soligt och fint nu när vi ändå är lediga!
Idag vet jag faktiskt inte vad Bea och jag ska hitta på men jag tycker iallafall att vi borde skriva en packlista eftersom det bara är 18 dagar kvar tills vi flyger iväg till Spanien och sen får vi väl se vad vi mer hittar på.

Kanske inte världens roligaste inlägg menmen...

You, Me and Dupree

Nu har vi precis kollat klart på filmen you, me and Dupree, en helt okej film!
Nu blir det inget mera bloggande för idag.

Find the answers that follows

Mary-Kate Olsen adds her signature edge to a little black dress with a studded belt, printed bag and purple cardigan. Which piece is under $100? | Mary-Kate Olsen

Mary-Kate är alltid lika snyggt klädd!

Don´t walk away from me...

Marcus Ohlsson » Tush » 1
                                            bild: lundlund -- fotograf: Marcus Ohlsson


Nu har jag och Bea kommit hem från en kort promenad, är faktiskt förvånad över hur fint väder det är ute lite mindre blåst och moln så hade det varit näst intill perfekt. Resten av dagen vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på men ikväll blir det nog film och så ska vi väll fixa ihop någon middag.
Just den här veckan bor jag hos Bea för hennes föräldrar är bortresta, fast hittils har vi faktiskt inte gjort så mycket mer än att bara slappa framför tv och data haha fast det är väll nästan sånt man får passa på att göra när man är ledig!
 



How to do it - Frisyr

Daily Beauty Tip, Kate Hudson
Den här frisyren tycker jag är jättefin och det är inte ett dugg svårt att göra själv! 
 Det är ganska bra om håret inte är nytvättat och nu när det är badsäsong är det perfekt att göra efter ett dopp för då får man lite bättre struktur på håret också! 

 
Jag tänker berätta hur man kan få den här frisyren på två olika sätt, det ena lite lättare och det andra lite mer komplicerat men mer sofistikerat. 
 
 Förslag 1:
Om man t ex badat eller kanske bara duschat är det bara föna håret tills det är fuktigt (inte torrt men inte heller genomvått) då sätter man upp håret i en hög tajt knut på huvudet, och om det är innan du ska lägga dig kan du sova med den annars kan man vänta tills det torkar (om man t ex ligger på stranden) eller så kan man använda sig av en hårfön. Som ni förstår så finns det många olika sätt, så det beror lite på i vilken situation man är i och vad man har tid för.
När håret är torrt är det bara att ta ut knuten och då får man både volym och fina vågor i håret som ser sådär naturliga ut. Man kan använda lite mousse eller kanske någon typ av hårgél för att få håret på plats.
 
Sen är det bara ta en sektion hår på vardera sida av tinningen och fästa bak på huvudet med hjälp av hårnålar, det gör ingenting om håret faller ur (om man t ex har lugg) det gör det bara ännu naturligare! Vill man sedan att det ska hålla är det bara sprayla lite på frisyren. 
 
Förslag 2:

Istället för att sätta upp fuktigt hår i en knut och låta det torka kan man använda sig av locktång eller platttång, personligen så tycker jag att plattång ger bäst lockar till den här frisyren men det beror helt på hur man vill att det ska se ut, vill man ha mer korskruvar kan man använda sig av locktång vill man ha ett mellanting mellan förslag 1 och locktång är nog plattången det bästa alternativet. 
Samma princip gäller för både locktång och plattång:
Man delar upp håret i sektioner och börjar locka nerifrån och upp, när man sedan är klar med hela håret kan man skaka ur lokarna lite och spraya. Sen är det precis likadant som ovan!
 
Jag hoppas att detta hjälper litegrann, om ni/jag vill senare någon gång kanske jag kan göra en video eller något med hur man lockar håret med plattång, bara jag får hjälp av nån för det är svårt att filma sig själv samtidigt som man ska visa. 

How to do it - Frisyr steg för steg


Före


Ta en slinga hår där du vill att flätan ska börja (ta inte för lite hår men det ska vara lagom för att kunna fläta)

-

 Börja fläta en inbakad fläta (intruktion finns på youtube om du inte vet hur du ska göra)


 

Gör inte den inbakade flätan inbakad så länge, vet inte om ni förstår men flätan ska endast vara inbakad en bit och sedan vara flätad löst, man ser på bilderna hur det ska vara.

Gör sedan likadant på andra sidan

Här ser man ganska bra hur det ska se ut

Såhär ska flätan se ut när den är klar, sätt upp den i en toffs så länge

När du är klar ska det alltså vara två flätor på varje sida

Tupera resten av håret lite slarvigt

Borsta löst på det översta håret så att det inte är så rufsigt, men dra inte med borsten genom håret för då går volymen ut igen

Ta sedan ut toffsen...

Och dra bak flätan så att den sitter som du vill ha den, fäst med hårnålar

Såhär ska det se ut när man har satt upp de båda flätorna

Efter, du kan även spraya lite hårspray över frisyren för att det ska hållas fint!

 

Det här är en jättelätt och fin frisyr som tar max 5 minuter att göra. Jag tycker att det är snyggast när man inte flätar så hårt, när jag gjorde så flätade jag ganska löst så att det inte ser för tillfixat ut. Jag hoppas att det är någon som förstår allt det här.. kanske blev lite konstigt men ni får väl säga vad ni tycker!


How to do it - Likadan frisyr som Mandy Moore


Den här frisyren som Mandy Moore hade på TAO Beach Grande Opening är en otroligt simpel och fin frisyr som man kan ha nästan när som, på stranden, till vardags, till fest funkar utmärkt närsom. Det bästa är att den är superlätt att göra.
Om man vill göra en likadan frisyr som Mandy hade här så kan man t ex göra så här:

 Ta ur en hårslinga som är lagom tjock på den sidan där man har "mest hår" och sätter sedan upp resten av håret i en knut för att få det ur vägen.

Sedan kan man göra en inbakad fläta en bit och sedan fortsätta med en vanlig när man kommit en bit ner. När man flätat så långt att man får slingan bakom örat kan man fästa den där med en hårnål.

Sedan släpper man ner håret igen och tar en slinga på andra sidan där gör man samma sak som tidigare. Om man har tillräckligt långt hår att det räcker att ta flätorna bak runt nacken så att man kan fästa de tillsammans kan man bara sätta ihop de tillsammans med en toffs.

När man har gjort fläta på båda sidorna och fäst de kan man tupera håret på bakhuvudet lite för att få ett fint fall, sedan är det bara spraya lite hårspray på så att det hålls fint och sen är det klart!

Tips:
Beroende på hur man vill att resultatet ska bli så kan man göra flätan ganska lös som Mandy har eller så kan man göra den lite stramare. Men det beror somsagt helt på hur man vill ha det och vad man själv tycker är snyggast. Om man, som jag, har väldigt svårarbetat hår som gärna glider undan kan man innan man flätar ha i lite saltvattenspray så att det håller ihop lite bättre och blir mycket mer lättarbetat. Jag hoppas att detta var till någon hjälp!

Ni får tänka på att jag inte är något proffs inom ämnet utan endast tycker det är otroligt roligt att hålla på med, så förvänta er inget.

Välkommen till min nya blogg!

Jag tänker främst blogga om mode, hår och smink men även allt annat som händer!
Snart kommer jag lägga upp de nyaste inläggen från min gamla blogg så att det inte är helt tomt här på bloggen!

RSS 2.0