How to do it - Likadan frisyr som Mandy Moore


Den här frisyren som Mandy Moore hade på TAO Beach Grande Opening är en otroligt simpel och fin frisyr som man kan ha nästan när som, på stranden, till vardags, till fest funkar utmärkt närsom. Det bästa är att den är superlätt att göra.
Om man vill göra en likadan frisyr som Mandy hade här så kan man t ex göra så här:

 Ta ur en hårslinga som är lagom tjock på den sidan där man har "mest hår" och sätter sedan upp resten av håret i en knut för att få det ur vägen.

Sedan kan man göra en inbakad fläta en bit och sedan fortsätta med en vanlig när man kommit en bit ner. När man flätat så långt att man får slingan bakom örat kan man fästa den där med en hårnål.

Sedan släpper man ner håret igen och tar en slinga på andra sidan där gör man samma sak som tidigare. Om man har tillräckligt långt hår att det räcker att ta flätorna bak runt nacken så att man kan fästa de tillsammans kan man bara sätta ihop de tillsammans med en toffs.

När man har gjort fläta på båda sidorna och fäst de kan man tupera håret på bakhuvudet lite för att få ett fint fall, sedan är det bara spraya lite hårspray på så att det hålls fint och sen är det klart!

Tips:
Beroende på hur man vill att resultatet ska bli så kan man göra flätan ganska lös som Mandy har eller så kan man göra den lite stramare. Men det beror somsagt helt på hur man vill ha det och vad man själv tycker är snyggast. Om man, som jag, har väldigt svårarbetat hår som gärna glider undan kan man innan man flätar ha i lite saltvattenspray så att det håller ihop lite bättre och blir mycket mer lättarbetat. Jag hoppas att detta var till någon hjälp!

Ni får tänka på att jag inte är något proffs inom ämnet utan endast tycker det är otroligt roligt att hålla på med, så förvänta er inget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0