Fight for those who needs it

Igår kväll åkte jag till Bea och sov över där så jag kom hem idag vid tre, halv fyra och sen dess har jag faktiskt rensat hela mitt rum och slängt tre påsar med gamla saker jag lyckades till och med rensa ur hela min byrå så att jag kunde ta ut den!

Nu har jag precis satt mig ner för att kolla på film och slappa!

Yesterday won´t come back but tomorrow is just around the corner

Imorse träffade jag Jossan och Bea så låg vi och solade i en park ett tag, men det blev för varmt när man inte kunde bada så då gick dom och köpte glass och så satt vi nere vid hamnen, och nu är jag här hemma och funderar på att gå ut och lägga mig i solen igen! Sen ikväll ska jag till Bea och kolla på film så jag får se när jag cyklar till henne.















I try so hard to get you back

Idag hade jag egentligen inte planerat att göra något alls, kanske bara ligga och slappa lite i en solstol på altanen men Evelina frågade om jag inte ville följa med till Bresse så då gjorde jag ju det istället, det var verkligen hur skönt som helst, vi badade massor och solade och åt glass sen tror jag klockan var runt halv 5 när vi cyklade tillbaka till stan och då var man helt slut efter en hel dag i solen.

Så nu när jag kom hem har jag inte gjort så mycket bara tagit det lugnt och fixat massa med min nya ipod som jag köpte igår (en rosa!!!).

Imorgon ska jag, Bea och Jossan träffas i en park och sola lite, äta, lyssna på massa bra musik och bara ha det hur skönt som helst!!! 

A heart is not whole without the one who gets you through the storm.

Jag tänkte skriva att jag jobbat idag men det kan inte vara så kul att läsa vid det här lagret då det står likadant varje dag men det är iallafall vad jag har gjort, det känns dock lite lättare nu med tanke på att det bara är imorgon och på fredag (halvdag) kvar!

Snart ska iallafall mamma och jag åka iväg och kolla på en ipod för jag funderar på att köpa en men jag vill kolla lite på den innan och kollar priser och sådant fast jag tror den ligger på runt 1000 kr typ överallt.

Bloggar mer sen!

Now I see everything I'd ever need

 

 Aorta » BOOKLET MAGAZINE » 1
lundlund


Can´t you just see that i´m right here infront of you, the one you´ve always been looking for.

If you can´t stay then don´t

Idag blev det jobb hela dagen och när jag kom hem var jag rätt slut så jag har bara slappat framför tv:n och datorn. Ja har väll inte så mycket direkt att skriva egentligen förutom att jag inte tror att jag kommer ha ork att blogga så mycket den här veckan eftersom jag jobbar. Men precis som jag tidigare har skrviit så kommer jag blogga när jag har lust, ibland blir det mer och ibland mindre.





Inspiration



090622






bilder fotade och redigerade av mig


Please leave me alone, I´m already gone


bild av mig

Idag har jag jobbat hela dagen, 7-16 rätt jobbigt men jag hoppas att det är värt när jag väl fått pengarna, för just nu känns det lite småsurt att sitta inne när det är så fint väder ute, men jag är ändå jättejätte glad för att jag lyckats få sommarjobb ... och två dessutom. Nu, sen jag kom hem har jag tagit det lite lugnt och vilat och städat mitt rum och min walk-in-closet  vilket behövdes.
Jag har även precis fotat bilder på vad jag hade på mig idag så det kommer nog snart upp.


Köpt i Spanien

Jag kan ju även passa på att lägga in bilder på de två saker jag köpte när jag var i Spanien....



(Det svarta och guldiga armbandet längst ut)

Shoppat


från VILA


från GinaTricot


 från ONLY

090621


Det här var vad jag hade på mig idag, rätt slappt och skönt för en dag på stan

Den här tunikan hittade jag på VILA och jag tycker den är jättefin speciellt till min solbränna, men det blev inget köp fast jag tänkte att jag kunde visa den iallafall.

Snart lägger jag upp bilder på det som jag köpte


Lean back and relax

Nu är det shopping som gäller, inte för att jag egentligen borde köpa något men jag vill så gärna gå runt i butiker och förhoppningsvis hitta något nytt. Köper jag något kommer det upp senare på bloggen och jag får se om det blir någon outfit också, det visar sig helt enkelt.

byebye

Take me back



I torsdags natt kom jag hem från Spanien, det var hur skönt som helst där borta, runt 30 grader och sol varje dag, det tråkiga var väl att både Bea och jag brände oss rätt rejält redan första dagen så dom andra dagarna spenderades under parassoll med solskyddsfaktor 40 men det blev ju bra tillslut ändå. På dagarna låg vi vid poolen eller på stranden och på kvällarna åt vi middag på någon restaurang superskönt!!

Men nu har jag kommit tillbaka och då är det jobb som gäller, börjar redan på måndag och ska då jobba i en vecka, sen efter det är jag ledig en vecka och sen bär det av till morfar i finland och sen är det ytterligare 4 veckors jobb... känns som om det är rätt mycket som händer den här sommaren men jag hoppas att jag får lite tid över till att vara med vännerna och njuta i....solen (?).

Nu ska jag lägga mig och läsa min nya tidning!!

Forever like this


Lauren klär sig verkligen ALLTID snyggt, den här outfiten tycker jag var jättesnygg, helt perfekt!

Ledsen att jag inte bloggat så mycket men har inte haft lust och idag har jag sovit större delen av kvällen då jag känner mig sjuk, jag vill ju inte direkt vara det sen när vi åker till Spanien så nu får jag kurera mig så mycket jag kan.

All the things we thought about that never will happen again

http://clemencepoesy.co.uk/wp-content/clemence-poesy-french-vouge.png
från Italienska vouge

Jag kom hem från skolan för typ två timmar sen men jag kände att det var skönast att göra skolarbetet på en gång. Jag skrev en spanskauppsats om Lauren Conrad för man skulle skriva om något valfritt, t ex en film eller kändis, så det var inte så jättetråkigt! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag ska iallafall ta det lugnt och snart är det nog middag.
Det här verkar vara den sista riktigt soliga och varma dagen nu den här veckan för sen är det bara grått och regn... lite trist.

RSS 2.0