You got me similing in my sleep

Filmen igår var jättebra och det var riktigt roligt att träffa Jossan,  Madde och Bea. Jjag gått och blivit förkyld vilket inte är så jätteroligt nu med tanke på att jag jobbar men jag kämpar på iallafall och förhoppningsvis går det snart över! Jag kommer nog inte orkar blogga så mycket mer nu för jag orkar inte sitta vid datorn men då vet ni iallafall varför.

The Proposal


Nu är jag hemma från jobbet! Dagen idag har faktiskt gått ganska fort vilket är jätteskönt! Nu har jag iallafall jobbat lite mer än halva tiden men det jobbiga är att skolan börjar strax efter att jag slutar jobba så jag vill inte direkt se fram emot det.

Aja, Bea är här nu och senare ikväll ska vi gå och kolla på bio med Jossan och Madde vilket verkligen ska bli jätteroligt för vi har inte träffats på jättelänge! Vi ska kolla på The Proposal som jag har hört ska vara jättebra så jag hoppas på det!

Bloggar säkert något mer när jag kommer hem! 


Shoppat


Här är det kläderna jag köpte idag, kanske inte så jättemycket men jag är jättenöjd med allt!
Ett svart baslinne, en klänning/linne, en grå cardigan, ett skärp och ett par lacktights

Jag kom hem för länge sen men jag har inte hunnit blogga förns nu, jag och min lillasyster har bytt rum så äntligen har jag fått ett lite större rum! Det blev inget äventyrsbad idag men det blir imorgon istället. Nu ska jag lägga mig men jag bloggar mer imorgon istället.

090725

randig tröja lindex, ljusa shorts, gina tricot, massa armband o lite ringar 

Nu sticker jag iväg och shoppar och sen ska jag på äventyrsbad! Jag bloggar mer när jag kommer hem vilket blir ikväll någongång och förhoppningsvis har jag då köpt något som jag kan lägga ut bilder på!

Catwalk: Stella McCartney



bilder: vouge

Forever and always

både klänningen och skorna är från topshop

Älskar klänningen med dragkedjan och det slitna i sidorna

In the twilight it's so hard to see what's wrong for me



Sista jobbardagen för denna vecka är nu avklarad! Känns jätteskönt men inte lika roligt när man tänker på de två veckorna jag har kvar...

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra men som det ser ut nu så blir det nog en kväll med någon bra film, vilket nog är skönt så att jag bara får koppla av och ta det lugnt och vila upp mig inför nästa vecka

Nu ska jag kolla på The Hills som går på MTV just nu! 

Jewlery

foton tagna av mig nyss,

 Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig och kolla på ett OC-avsnitt innan jag somnar för imorgon är det jobb igen...

MadeByMe

Gjorde de här igårkväll 

Någon favorit?



I don´t know what i´m supposed to do

Just nu blir det inte så mycket bloggande med tanke på att jag jobbar 7-16 och är rätt så trött när jag kommer hem men jag ska ändå försöka skriva några inlägg iallafall. Jag kommer jobba i fyra veckor så nu har jag 2 av 20 dagar avklarade! 

Ja, så mycket mer än så hade jag väll inte att skriva för tillfället men jag ska försöka blogga mer när jag har tid!

I Would Not Say No To These

allt från Gina Tricot

Ny Design


Nu har jag fixat en ny design på bloggen. 

Syns den för er för det gör den inte för mig?
Nu syns den för mig med, måste ha varit något knäppt med min dator bara.

Vad tycker ni?

Diamonds Are a Girl's Best Friend

dessa bilder tog Emelie igår när vi hade en liten "photoshoot"

You will need proof



Jag är hemma nu igen eller jag kom hem igår men då kom Bea hit hit och sov över så jag hann inte blogga något då. Det var jättekul att få träffa henne igen och det är jätteskönt att vara hemma!

I Finland

Just nu befinner jag mig i ´Finland som ni antagligen förstått, jag kom hit i igår kväll och dagarna innan dess har spenderats sovande (nästan hela tiden iallafall) i en bil, otroligt jobbigt men med bra musik och en massa kuddar går det.

Idag har vi varit inne i staden och kollat i massa affärer, tråkigt nog är det rätt så kallt och mulet här, även lite regningt så det är inte sådär jättekul så därför har vi bestämt oss för att åka och bada på ett typ äventyrsbad imorgon. På torsdag morgon bär det av hem igen så vi kommer hem på fredag kväll och då ser jag fram emot att få träffa alla där hemma igen! Det jobbiga är att jag börjar jobba nästa vecka men det är säkert värt det när jag får mina pengar!... hoppas jag iallafall.

Jag har tyvärr inga bilder eller nått på den här datorn för det är min morfars men när jag kommer hem igen kommer massvis med bilder upp!

Nu ska jag sluta skriva (den som orkar läsa det här är guld värd) och lägga mig och läsa lite tidningar eller något sånt medan maten blir fixad!

Like a star, i fall

Nu är jag hemma igen! Jag vet att inläggen blir tråkiga men jag är otroligt stressad just nu för jag ska bara ladda över bilderna från pappas kamera till min dator och sen ska jag packa ihop och åka iväg till mamma för att sedan åka och handla och packa en väska till Finland....

Bilder från igår kommer nog inte upp innan jag åker iväg utan det blir nog en riktig bildbombning när jag kommer hem från Finland istället för jag tänkte sätta mig på bilresan (till Finland) och redigera de bästa bilderna så att jag har något att göra!

Ne nu måste jag fortsätta bloggar mer ikväll!

Hejdå!

Nu åker vi snart iväg, kommer tillbaka imorgon så då lägger jag säkert ut lite bilder! Ha det så bra så länge!

Cute



Världens gulligaste lilla hund!

What comes around goes around


Här sitter jag och packa för fullt samtidigt som jag har på The hills på tv:n!! Jag ska försöka lägga mig snart så att jag kommer upp någorlunda tidigt imorn och hinner träna och städa innan vi åker.

I Believe In Fairytales

Det blev lite ändrade planer för veckan, imorgon åker jag iväg med min lillasyster och "låtsatsmamma" till någons sommarstuga där vi ska övernatta så vi kommer hem på fredag eftermiddag! Sen åker jag på lördag iväg till Finland då vi ska bila dit och hälsa på min morfar som har flyttat tillbaka dit, och där stannar vi en vecka. Så det här är egentligen min sista dag att bara vara hemma på flera veckor nu för sen när jag kommer tillbaka jobbar jag i fyra veckor.

Nu ska jag börja packa två olika väskor (en till imorgon och en till finland) har faktiskt ingen riktig lust till att lägga mig ute i solen idag men jag får se om jag ändrar mig framåt eftermiddagen!

Ha det så bra! :)

RSS 2.0