I Finland

Just nu befinner jag mig i ´Finland som ni antagligen förstått, jag kom hit i igår kväll och dagarna innan dess har spenderats sovande (nästan hela tiden iallafall) i en bil, otroligt jobbigt men med bra musik och en massa kuddar går det.

Idag har vi varit inne i staden och kollat i massa affärer, tråkigt nog är det rätt så kallt och mulet här, även lite regningt så det är inte sådär jättekul så därför har vi bestämt oss för att åka och bada på ett typ äventyrsbad imorgon. På torsdag morgon bär det av hem igen så vi kommer hem på fredag kväll och då ser jag fram emot att få träffa alla där hemma igen! Det jobbiga är att jag börjar jobba nästa vecka men det är säkert värt det när jag får mina pengar!... hoppas jag iallafall.

Jag har tyvärr inga bilder eller nått på den här datorn för det är min morfars men när jag kommer hem igen kommer massvis med bilder upp!

Nu ska jag sluta skriva (den som orkar läsa det här är guld värd) och lägga mig och läsa lite tidningar eller något sånt medan maten blir fixad!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag läste hela, så jag är guld värd! :P Kram

2009-07-06 @ 19:10:34
URL: http://frommyowneyes.webblogg.se/
Postat av: ida forsberg♥

Var med och tävla om ett cocoo armband på min blogg! :D

+ tipsa dina nära & kära om min tävling!



Tack i förhand♥

http://iiidaforsberg.blogg.se/2009/july/tavla-om-ett-cocoo-armband.html

2009-07-07 @ 23:13:55
URL: http://iiidaforsberg.blogg.se/
Postat av: Sandra

Sv: Vadå var?! Vi är söta! ;)

2009-07-08 @ 11:56:18
URL: http://frommyowneyes.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0